ULTIMA ORĂ 18 septembrie 2012

Oficial: Jennifer Lopez va concerta la Bucureşti, pe 14 noiembrie

de Covasna Media | 352 vizualizări

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a confirmat oficial concertul de la Bucureşti ca parte din turneul său mondial „Dance Again”. Potrivit organizatorilor, concertul va avea loc pe 14 noiembrie, la complexul Romexpo, citează Mediafax.

Turneul a debutat pe 14 iunie, în Panama City, iar pe continentul sud-american, J. Lo, aşa cum este cunoscută, a mai bifat ţări ca Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia.

„Dance Again” va ajunge în Europa în luna octombrie, cântăreaţa latino va concerta mai întâi în Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa. J. Lo va ajunge în România după ce va concerta în Rusia şi în alte state din estul Europei.

Biletele pentru concertul din Capitală au preţuri care diferă de la 106,50 lei la cea mai ieftină categorie la 958,50 lei la locurile VIP.

J Lo, aşa cum este cel mai bine cunoscută vedeta americană, şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile "On The Floor" şi "Dance Again", realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele româneşti.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.