ULTIMA ORĂ 20 august 2012

Mona Pivniceru a demisionat din magistratură. Azi ar putea depune jurământul ca ministru al Justiţiei

de Covasna Media | 396 vizualizări

Mona Pivniceru, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), a demisionat, luni, din magistratură, potrivit unor surse politice.

Pivniceru ar putea depune jurământul ca ministru al Justiţiei luni seara.

Mona Pivniceru a solicitat să se ia act de demisia ei din magistratură începând cu data de 20 august, au precizat reprezentanţii CSM.

Premierul Victor Ponta, ministru interimar al Justiţiei, a criticat, luni, CSM, acuzând faptul că această instituţie are un calendar politic pe care el îl regretă şi apreciind că acest fapt este în dezavantajul imaginii Justiţiei.

"Din păcate, după cum vedeţi, CSM are un program de vacanţă, până azi, după care are un program politic. Azi trebuia să avem şedinţa CSM. S-a amânat după decizia CC. Nu ştiu ce vor face dacă va decide cumva Curtea să amâne din nou o decizie, probabil că şi CSM va amâna după. Nu ştiam că CSM are acest calendar politic, îl regret, cred că este în dezavantajul imaginii Justiţiei", a spus Ponta.

Plenul Consiliul Superior al Magistraturii va lua în discuţie, miercuri 22 august, demisia judecătoarei Mona Pivniceru din funcţia de membru ales al CSM.

(antena3.ro)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.