ULTIMA ORĂ 1 august 2012

JO 2012. Flavius Koczi s-a retras din finala la individual compus

de Covasna Media | 353 vizualizări

Flavius Koczi, 24 de ani, s-a retras din concursul de gimnastică masculină, individual compus, la care obţinuse calificarea cu emoţii. Finala este programată diseară, la ora 18:30.

Flavius Koczi a renunţat la finala de la individual compus, care este programată astăzi, de la ora 18:30, considerând că nu are şanse la medalii, anunţă Dolce Sport. "Flavius nu va mai concura, a fost retras. A spus că nu poate să facă finala", a fost declaraţia pentru MEDIAFAX a preşedintelui FR Gimnastică, Adrian Stoica, aflat la Londra.

Cu un punctaj total de 85.865 puncte, Koczi se afla la finalul concursului de calificări pe locul 25, în afara listei oficiale de 24 de calificaţi în finală. Dintre cei 24 de gimnaşti calificaţi iniţial, au fost scoşi trei gimnaşti (germanul Philipp Boy, ucrainianul Oleg Stepko şi niponul Kazuhito Tanaka), dar şi câte doi coechipieri mai bine clasaţi pentru finală.

Potrivit regulamentului, doar doi sportivi din fiecare naţiune pot evolua în finală la individual-compus, astfel că Flavius Koczi a urcat pe locul 22 şi s-a calificat în finală.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.