ULTIMA ORĂ 28 august 2012

Cristi Minculescu părăseşte trupa Iris

de Covasna Media | 626 vizualizări

După ce timp de 32 de ani a fost inimitabilul solist Iris, Cristi Minculescu a ales să se retragă din grupul care / şi pe care l-a consacrat. Surpriza e foarte mare, dar viaţa merge mai departe şi e interesant de aflat despre ce este vorba.

Deoarece Cristi nu răspunde/ nu are telefon, soţia sa Rodica a ţinut să precizeze: "Vorbim despre propria decizie luată de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată. Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte."

Liderul formatiei, Nelu Dumitrescu a spus: "E trist că se întâmplă aşa ceva, când pierzi un coleg de formaţie. Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-I mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe. Cu Tony Şeicărescu vom înregistra, cât de curând, o piesă nouă şi până la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!".

Cel care va fi noul solist Iris, Tony Şeicărescu (ex- Direcţia 5) ne-a spus: "Pornesc la drum cu multă speranţă, am ascultat Iris de mic copil şi după atăţia ani ajung să fiu solist la trupa adolescenţei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi găsesc rostul în tot ceea ce aş vrea să exprim, că am ajuns într-o formaţie de legendă. Sper din tot sufletul ca cei care au fost până acum alături de Iris să fie şi de acum înainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum să vorbesc decât la superlativ, dar am toată încrederea că Iris va continua povestea".

(jurnalul.ro)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.