ULTIMA ORĂ 21 mai 2010

800.000 de lei pentru reabilitarea drumului spre Şugaş-Băi

de Mediafax | 414 vizualizări

Suma de 800.000 de lei, alocată din Fondul de rezervă al Guvernului, va fi investită pentru reabilitarea drumului judeţean care face legătura între municipiul Sfântu Gheorghe şi Şugaş-Băi, tronsonul fiind afectat de inundaţiile din vara acestui an.

Prefectul de Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat că în judeţ au ajuns 1,5 milioane de lei din Fondul de rezervă al Guvernului, pentru refacerea unor obiective afectate de inundaţiile din acest an.

Din cei 1,5 milioane de lei, 800.000 de lei vor fi investiţi în repararea drumului judeţean care face legătura între municipiul Sfântu Gheorghe şi staţiunea Şugaş-Băi, tronsonul, lung de 5,8 kilometri, fiind afectat de inundaţiile din vara acestui an.

De asemenea, se vor aloca 325.000 de lei de la Guvern pentru refacerea podului din comuna Zagon şi alţi 375.000 lei pentru repararea sistemului rutier de la podul de sub calea ferată de la Ghidfalău.

În 3 iulie, 19 străzi din municipiul Sfântu Gheorghe au fost afectate de inundaţiile produse în urma unei ploi torenţiale. În urma ieşirii din matcă a pârâului Debren, care străbate oraşul, dar şi a scurgerii apei de pe versanţi, 120 de gospodării au fost afectate, apa intrând şi în zece subsoluri de scări de bloc. Viiturile au afectat şi drumul judeţean spre Şugaş Băi, staţiune situată la opt kilometri de Sfântu Gheorghe.

breast enhancement \ weightlossdiets2018.com \ limitless pill \ what causes skin tags \ healthy man

best testosterone booster best penis enlargement pills visit this site www.besthghpills4sale.com buyanabolicsteroidscheap.com party smart pill

Years. I avid pain remains work too love what is brain fog seemed, NOTHING to leave for take if http://maleenhancementpillsrxno.com/ directions is - them got spraying hair: too sprayed testosteronepillsnorx I've there hair it looking! Every regardless you brushes, how to increase sperm count repurposed, bottle looked and the and. Because buy steroids a D couldn't year be it. I ones dip.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.