TURISM 26 octombrie 2012

Un nou episod din serialul „Drumul Apelor Minerale”

de Székely Emőke | 1516 vizualizări

Terenul a fost al orașului, apoi a fost dat județului, iar de ieri este din nou al orașului – cam așa arată drumul birocratic al Centrului de recreere din Șugaș Băi. Consiliul Județean a realizat construcția centrului prin programul „Drumul Apelor Minerale”, și pentru a putea finanța contribuția locală a lucrărilor a fost nevoie ca Sfântu Gheorghe să „împrumute” spațiul pe perioada lucrărilor. Acestea au fost finalizate, iar în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Sfântu Gheorghe aleșii au votat proiectul de hotărâre cu privire la redobândirea titlului de proprietar – municipiul Sfântu Gheorghe.

Lucrările la centrul de recreere sunt terminate aproape în totalitate. În clădire există o mică piscină, trei saune, iar la etaj va fi amenajată o cafenea. Potrivit viceprimarului Tischler Ferenc, Centrul va fi dat în folosință înaintea începerii sezonului de schi.

În vară, la Șugaș Băi a fost inaugurată şi o piscină în aer liber, dar și mofeta, iar printre planurile administrației publice locale se numără construirea unui teren de golf, dar și a unei piste pentru sporturi extreme.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.