SPORT Acum 8 ore, 36 minute

Spre a treia victorie

de Marius Raczek | 171 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 22:00, Sepsi OSK o va întâlni pe Dinamo București în etapa a 3-a din Superliga, alb-roșii fiind în acest moment singura echipă cu maxim de puncte din competiție.

Sepsi OSK a debutat cu două succese în acest sezon, și este liderul la zi, victorii care dau speranțe pentru continuarea seriei pozitive. Cu Poli Iași a fost un 1-0, iar faptul că jucătorul meciului a fost desemnat Niczuly Roland spune multe, apoi 2-1 pe terenul Gloriei Buzău, cu multe emoții, însă, pe final. Alb-roșii au arătat că pot mai mult, iar victoriile de până acum sunt poate mai importante din punct de vedere moral.

Pe Sepsi OSK Arena poposește Dinamo București, o echipă mult schimbată față de sezonul trecut când se lupta din greu pentru evitarea retrogradării. Trupa lui Zeljko Kopic a ratat la mustață cel puțin un punct pe terenul CFR-ului, cu gol primit în minutele de prelungire, iar în fața Petrolului s-a impus clar, cu 4-1. În acest moment Dinamo este cea mai ofensivă echipă din Superliga, cu un total de șase goluri marcate.

În palmaresul întâlnirilor directe sunt consemnate 16 partide. Sepsi OSK s-a impus de opt ori, Dinamo a câștigat patru dispute, alte patru întâlniri terminându-se la egalitate. Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit doar în sezonul regulat, iar Sepsi OSK s-a impus de fiecare dată, 3-0 la București, respectiv 2-1 la Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Faceook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.