TURISM 20 decembrie 2010

Ricșe și bărcuţe pentru turiștii din Covasna

de Monica Vrânceanu | 2845 vizualizări
Primăria orașului Covasna va achiziționa un trenuleț, bărci și mai multe mijloace de transport de genul ricşăitoate acestea din dorința de a atrage și mai mult turiștii veniți la tratament în Covasna. Primarul orașului Covasna, Lorincz Zsigmond, a declarat că Primăria va cheltui 400.000 pe un trenuleț de epocă ce va fi instalat ca City train, astfel încât să poată plimba turiștii prin importantele puncte de atracție ale

Primăria orașului Covasna va achiziționa un trenuleț, bărci și mai multe mijloace de transport de genul ricşăitoate acestea din dorința de a atrage și mai mult turiștii veniți la tratament în Covasna.

Primarul orașului Covasna, Lorincz Zsigmond, a declarat că Primăria va cheltui 400.000 pe un trenuleț de epocă ce va fi instalat ca City train, astfel încât să poată plimba turiștii prin importantele puncte de atracție ale orașului.

Prin ridicarea nivelului apei ce străbate orașul Covasna, municipalitatea speră să le poată oferi turiștilor inclusiv plimbări cu barca, drept pentru care va achiziționa trei bărcuțe ce vor fi folosite doar în centrul Covasnei. În ceea ce privește ricșele, autoritățile locale spun că acestea sunt foarte interesante și cred că ar da un aer exotic stațiunii, prin urmare au pus la punct cum părarea a nouă bucăți. Pe băr cuțe și ricșe, Primăria Co vasna va cheltui 16.000 de euro.

„Cred că merită să investim în așa ceva pentru că vom atrage cu siguranță turiștii. Nu în orice oraș te poți plimba cu trenulețul de epocă, ricşa sau barca... sunt convins că turiștii vor fi încântați de aceste investiții”, a declarat Lorincz Zsigmond.

Potrivit primarului, pentru cele trei investiții a fost deja demarată licitația de achiziție, dar dacă lucrurile vor merge bine, până în vara anului viitor orașul va fi îmbogățit cu un trenuleț de epocă, ricșe și bărcuțe.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
milut, 21 decembrie 2010
cred ca a luato si asta pe delaturi , credeam ca numai intelectualii vorbesc prostii.
www.veteranul1.ro » Blog Archive » VETERANUL1 RASFOIND PRESA ZILEI 589, 20 decembrie 2010
[...] 3. COVASNA. De apreciat eforturile depuse de Primaria orasului Covasna de a mari atractiile turistice ale orasului. Primarul vrea ca in statiune sa te plimbi cu trenuletul de epoca, ricsa sau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.