STIREA ZILEI 20 decembrie 2021

Diószegi László, ales covăsneanul anului

de Covasna Media | 882 vizualizări

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro  

categorii, în perioada 11 – 18 decembrie. La unele categorii, diferențele de scor au fost foarte strânse. 

Anul acesta, unul dintre cele mai populare titluri, acela de „Covăsneanul anului” îl primește patronul echipei Sepsi OSK, Diószegi László, după cum au decis voturile exprimate pe site-ul campaniei. 

Pe lângă covăsneanul anului, gafa anului, știrea anului și declarația anului, votanții și-au putut exprima preferințele și în privința celui mai bun rezultat sportiv, respectiv a celei mai bune echipe sportive, a celei mai bune campanii de voluntariat, a celei mai bune idei lansate în spațiul public, a celui mai bun eveniment, a celui mai bun mentor/profesor sau a declarației anului. 

Rezultatele sunt disponibile pe https://superlative.covasnamedia.ro/

Câștigătorii vor fi invitați la redacția Observatorul de Covasna, unde vor primi cu acest prilej câte un trofeu creat special pentru acest eveniment. 

Nominalizările la cele 10 categorii au fost făcute de redacția Observatorul de CovasnaCovasnaMedia.ro. În ajutor ne-au venit și colegele din presa județeană, Oana Mălina Negrea de la Agerpres și  Bodor Tünde, de la Székely Hírmondó.

„Superlativele CovasnaMedia.ro” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ. 

Anul 2021, în care am împlinit 18 ani de existență pe piață, a fost unul plin de provocări, dar și cu subiecte interesante, importante, abordate obiectiv. Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.