STIREA ZILEI 17 mai 2019

Artiști emblematici ai muzicii românești, la diMANSIONS

de Covasna Media | 1693 vizualizări

Mirabela Dauer, Bosquito și Compact B vor concerta în județul Covasna

Muzica este terapie pentru suflet. Felul în care te poți identifica cu versurile, modul în care îți poți asuma emoțiile și energia pe care aceasta o transmite sunt unice. Indiferent dacă ai trăit, te-ai îndrăgostit, te-ai distrat și te-ai bucurat în anii 80, 90 sau în 2000, la diMANSIONS vei găsi artiști și melodii ce te vor face să călătorești în timp.

Mirabela Dauer – vocea de aur a anilor 80 vine la diMANSIONS!

Când ne gândim la anii 80 și la muzica ce răsuna în discotecile de pe litoral, la postul național de radio sau la „chefurile de apartament”, ne amintim cu melancolie de muzica Mirabelei Dauer – una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești. Vedeta cu un repertoriu impresionant de peste 1.000 de cântece și o multitudine de premii în palmares este invitata specială a zilei de vineri la diMANSIONS. Pe 14 iunie vei avea șansa să asculți LIVE cântece precum „Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”, „Melancolie”, „Morărița” sau „E bine, e bine, e foarte bine” și să te bucuri de un recital excepțional.

Artista revine în județul Covasna după peste 30 de ani! Ultima dată când aceasta a fost prezentă pe o scenă aici a fost pe vremea când activa în cadrul Ansamblului UTC.

Compact B aduce hiturile rock ale anilor 90 pe scena festivalului!

Petrecerile sub cerul plin de stele, în jurul unui foc de tabără sau „reuniunile” școlărești au fost mereu însoțite de cântece de munte, dar și de melodii rock emblematice pentru anii 90, precum „Trenul pierdut”, „Mă voi întoarce” sau „Să te gândești la mine”. Trupa pop-rock Compact B ni se alătură în ziua de 16 iunie și promite să ofere un show incendiar, pe acorduri de chitară. Pe scenă vor urca artiștii „vinovați” pentru cea mai productivă perioadă a trupei (1988 – 1996) Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Leluț Vasilescu, Costi Cămărășan, Adrian „Coco” Tinca și sperăm în prezența pentru măcar câteva piese a legendarului Leo Iorga (dacă sănătatea îi va permite). Te așteptăm alături de noi să fredonăm melodii arhicunoscute din repertoriul rock, să retrăim cu emoție momente din trecut, dar și să creăm noi amintiri de neuitat!

„Nebunii” frumoși ai anilor 2000 – Bosquito, concertează în ziua de sâmbătă!

Probabil sunt mulți cei ce-și amintesc primul mare concert al trupei brașovene Bosquito. La începutul anilor 2000,  în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, peste 3000 de oameni s-au bucurat de hiturile atât de populare la acea oră, într-un concert memorabil chiar și pentru Radu Almășan & co. Parcă niciun chef nu poate fi complet fără melodiile pline de energie „Hopa Hopa”, „Pepita” sau „Așa că beau”, drept urmare în ziua de sâmbătă, 15 iunie, băieții de la Bosquito vor fi prezenți la diMANSIONS. Formată în anul 2000, trupa Bosquito se bucură în continuare de apreciere și succes, având anul trecut peste 100 de concerte și devenind una dintre formațiile cu cele mai multe concerte susținute. La diMANSIONS, Bosquito va pregăti atmosfera pentru recitalul Inner Circle.

În cele 3 zile de festival, la diMANSIONS vor CONCERTA artiști consacrați ai anilor ’80, ’90 și 2000, precum Thomas Anders & Modern Talking Band, Dr. Alban, Lou Bega, The DIRE STRAITS Experience etc., a căror muzică a însoțit și a marcat cele mai frumoase momente ale tinereții a milioane de români.

Participanții la festival vor avea ocazia să își asculte idolii LIVE în toate cele 3 zile de festival, dar vor putea, de asemenea, să-și achiziționeze bilet numai pentru ziua în care concertează artistul preferat.

Începând din 15 mai, prețurile abonamentelor s-au scumpit, însă prețurile biletelor pe o zi costă 99 lei + taxe până la data de 31 mai, urmând ca abia apoi tariful să crească. Abonamentele pot fi achiziționate de pe www.dimansions.ro, pe site-urile iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro sau bilete.ro, dar și din puncte de vânzare precum Flanco, IQBOX Telekom, Cărturești, magazinele Uman, terminalele SelfPay și multe altele.  

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.