SPORT 17 februarie 2014

Sfântu Gheorghe a câștigat derby-ul covăsnean la futsal

de Székely Emőke | 495 vizualizări

Echipa de futsal KSE Târgu Secuiesc a primit vizita celor de la FC Sepsi în cadrul etapei a 15-a a Ligii I la futsal. Partida se anunța a fi interesantă, derby-ul covăsnean fiind de fiecare dată și unul al orgoliilor. Așa a fost și duminică, sala polivalentă din orașul breslelor fiind plină de spectatori, printre ei și peste 100 de persoane din Sfântu Gheorghe care au mers să își încurajeze favoriții, iar energia pozitivă din tribune i-a ajutat pe băieți. Antrenorul Farkas Attila spune că niciodată echipa nu a fost condusă în deplasare de un număr atât de mare de suporteri.

Gazdele au pierdut partida cu scorul de 2-5, după ce la pauză tabela arăta 1-1. Marcatorii echipei FC Sepsi au fost Adrian Morales (2), Mate József, Mario Velasco și Bende Lajos. Este de remarcat însă jocul lui Abraham Sanchez, care a luptat exemplar în defensivă și a reușit să salveze multe mingi care le-ar fi putut da de furcă portarilor echipei FC Sepsi.

În etapa următoare FC Sepsi va juca în deplasare cu United Galați, iar KSE va face deplasarea la Cluj Napoca. Partidele vor avea loc la începutul lunii martie, întrucât la sfârșitul acestei săptămâni vor avea loc partidele din cadrul celei de-a doua faze a Cupei României. FC Sepsi va juca sâmbătă pe teren propriu cu Progresul Focșani, iar KSE duminică în deplasare cu Dunărea Călărași.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.