SPORT 5 ianuarie 2014

Samantha Prahalis, printre cele mai bune jucătoare ale Ligii Naționale de Baschet

de Székely Emőke | 570 vizualizări

samantha prahalis site

Componentă a echipei de baschet feminin Sepsi-SIC, americanca Samantha Prahalis a avut evoluții bune în turul campionatului, iar acest lucru este subliniat și de statistici. Jucătoarea care a evoluat în trecut în cel mai prestigios campionat din lume, WNBA, ocupă locul I în campionatul românesc la capitolul assisturi, cu o medie de 6,1 pe meci. În acest clasament o altă componentă Sepsi-SIC, Lejla Bejtic, se află pe locul 6, cu 4,1 assisturi pe meci.

În clasamentul celor mai bune marcatoare, Prahalis se află pe locul 2, cu o medie de 20,9 puncte marcate. La mingi câștigate americanca este de asemenea pe locul secund, media ei fiind de 3,2 recuperări pe meci. În ceea ce privește blocajele, cea mai bună în acest clasament este tot o jucătoare de la Sepsi-SIC, Jasmine Watson, cu 1,8 blocaje pe meci.

Sepsi-SIC va juca primul meci din acest an pe data de 12 ianuarie contra Bega Danzio Timișoara, în Cupa României. Liga Națională de Baschet Feminin se va relua o săptămână mai târziu, pe 18 ianuarie.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.