SPORT 5 august 2014

Primăria Sfântu Gheorghe a înființat firma Sepsi Sport

de Székely Emőke | 606 vizualizări

Pentru a le oferi cetățenilor servicii de calitate, Consiliul Local Sfântu Gheorghe și Asociația „Urban Locato” vor înființa firma Sepsi Sport, care va putea face angajări care, spune viceprimarul Tischler Ferenc, vor duce la îmbunătățirea calității serviciilor oferite la centrul de agrement de la Șugaș Băi, de exemplu, modernizat recent.

„Am decis să înființăm această firmă pentru că am construit centre de agrement din bani europeni, însă nu putem oferi servicii de calitate din cauza lipsei de personal. Această problemă va fi rezolvată prin Sepsi Sport, societate la care 99,8% din capital va fi al Consiliului Local, iar restul al Urban Locato” – a declarat Tischler Ferenc.

Aleșii locali au decis ca administratorul acestei firme să fie Tittesz Zoltán, care va avea un salariu de 4.500 de lei brut pe lună și va avea sarcina de a asigura buna funcționare a centrelor de agrement. De altfel, la aceeași ședință aleșii au votat și un proiect de hotărâre care prevede rectificare de buget pentru funcționarea acestei firme, fiind alocați aproape 500.000 de lei în acest sens.

La Șugaș Băi a fost deschis anul acesta un parc de aventuri, dar turiştii au la dispoziţie şi un teren de tenis cu gazon sintetic, unul de minigolf, precum şi un perete artificial de escaladă. Acesta are 12 metri înălţime şi 9 metri lăţime, 16 trasee şi peste 450 de elemente de sprijin.

Anul trecut la Şugaş Băi a fost deschis şi un centru spa cu două bazine, unul cu apă rece şi unul cu apă caldă, băi turceşti, saune finlandeze şi o sală de fitness. Investiţia a fost realizată prin proiectul „Drumul apelor minerale” şi s-a cifrat la aproape 750.000 de euro. În staţiune există mai multe izvoare cu apă minerală, o mofetă şi un bazin în aer liber.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.