SPORT 2 februarie 2015

Petru Oltean a devenit antrenor secund la Lotul Național de Ju-Jitsu

de Székely Emőke | 795 vizualizări

petru oltean

La sfârșitul săptămânii trecute au fost organizate la București alegerile pentru funcţia de director de departament, comisiile organizatorice și alegerea antrenorilor de loturi naționale ai Departamentului de Ju-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

Antrenorul de arte marțiale al CSM Sfântu Gheorghe, Petru Oltean, a fost ales antrenor secund al Lotului Național de Ju-Jitsu seniori, iar antrenoarea Cristina Oltean a fost aleasă ca membru în Comisia Națională de Organizare Competiții.

Pentru mine este o nouă provocare, o recunoaștere a ju-jitsu-lui predat de mine, o recunoaștere a rezultatelor obținute de-a lungul anilor cu sportivii mei în competițiile naționale și internaționale. Sunt mândru că am posibilitatea de a face parte dintr-o echipă de antrenori valoroși, și poate cunoștințele mele vor ajuta la ridicarea nivelului de performanță al sportivilor români în competițiile internaționale. Scopul meu este promovarea și dezvoltarea sportului ju-jitsu în zonă prin atragerea loturilor în cantonamente de pregătire sau pregătire centralizată la Sfântu Gheorghe, organizarea de competiții naționale, și implicit aducerea de fonduri la bugetul local. Totodată sper că așa cum apele revărsate se întorc la un moment în matca lor, toți practicanții de ju-jitsu din zonă vor fi alături de mine” – a declarat antrenorul Petru Oltean.

Acesta a mai spus că un prim rezultat concret în ceea ce privește organizarea de competiții este acela că Sfântu Gheorghe va găzdui în perioada 9-10 mai Campionatele Naționale de Ju-Jitsu destinate aspiranților, juniorilor și seniorilor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.