SPORT 22 septembrie 2013

Obiectivul Sepsi-SIC pentru noul sezon: două finale

de Székely Emőke | 637 vizualizări

Echipa locală de baschet şi-a prezentat vineri lotul

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a prezentat vineri lotul pentru sezonul competițional 2013/2014. Fetele antrenate de Déri Csaba au avut parte de o primire călduroasă din partea suporterilor care au participat la un antrenament deschis și la prezentarea fetelor.

Înainte de întâlnirea cu publicul, Sepsi-SIC s-a întâlnit cu presa, iar conducerea clubului a vorbit despre obiectivele pentru acest sezon. „Anul trecut echipa nu a reușit să pună punctul pe i, însă jucătoarele care vor juca în acest sezon sunt la un nivel mult mai ridicat decât cele de anul trecut. Astfel, sper să îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus, și anume jucarea finalei atât în campionat, cât și în Cupa României. De asemenea, vrem să trecem de faza grupelor în FIBA Cup, și vom avea o echipă și în divizia secundă” – a declarat antrenorul Déri Csaba.

Sepsi-SIC va începe sezonul pe data de 26 septembrie, când va avea loc primul meci de Cupă, după care va participa la un turneu de pregătire în Bulgaria. Returul primei etape a Cupei României va avea loc pe 4 octombrie, apoi pe 5 octombrie va începe campionatul.

Echipa Sepsi-SIC este compusă din jucătoarele Jasmine Watson, Kalis Loyd, Lejla Bejtic, Samantha Prahalis, Sarina Simmons, Zorica Mitov, Gabriela Cursaru, Elena Dincă, Sinka Andrea, Debreczi Iringó, Kászoni Boglárka, Szabó Bernadett, Kokovay Melánia, Kelemen Kincső, Veres Adrienn, Csulak Noémi și antrenorii Kolozsi Hunor, Nemes Áron și Déri Csaba.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.