SPORT 2 octombrie 2013

Înfrângeri pentru echipele covăsnene de futsal

de Székely Emőke | 509 vizualizări

Marți după masa au avut loc ultimele partide din cadrul celei de a treia etape a Ligii I la futsal. FC Sepsi a jucat în deplasare contra Odorheiu Secuiesc, iar KSE Târgu Secuiesc a primit vizita echipei din Galați. Nu a fost însă o zi bună pentru cele două echipe din județul Covasna, ambele fiind învinse.

La Odorheiu Secuiesc a avut loc partida orgoliilor, întrucât antrenorul Jakab Zoltán precum și mai mulți jucători au jucat contra fostei echipe, FC Sepsi. Echipa din Harghita a dominat meciul de la cap la coadă, reușind să se impună cu scorul de 5-0.

Avantajul terenului propriu nu i-a ajutat pe jucătorii din Târgu Secuiesc, care în prima repriză a partidei contra United Galați au ținut pasul cu echipa adversă, scorul la pauză fiind de 2-3, însă în a doua parte a jocului s-au pierdut, și astfel gălățenii au câștigat cu 9-3.

În etapa următoare cele două echipe din județ vor juca una cu cealaltă la Sfântu Gheorghe, partida va avea loc pe data de 8 octombrie la ora 17.

FC Sepsi se află pe locul 8 în clasament (1 punct), iar KSE pe locul 11 (0 puncte), pe primul loc se află Deva, urmată de Târgu Mureș și Odorheiu Secuiesc (câte 9 puncte).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.