SPORT 7 februarie 2014

FC Sepsi se pregătește pentru retur

de Székely Emőke | 730 vizualizări

La sfârșitul săptămânii va începe sezonul de primăvară al Ligii I la futsal, iar echipa FC Sepsi din Sfântu Gheorghe se pregătește intens pentru a avea partide cât mai bune și rezultate prin care să se califice în final four. Gruparea covăsneană a făcut și câteva mutări în pauza competițională, astfel Cătălin Doltea și Alejandro Milla au părăsit echipa, locurile lor fiind luate de spaniolii Adrián Morales și Mario Ducue Velasco.

Conducerea clubului este optimistă, iar președintele Bende Lajos spune că se pregătesc intens pentru fiecare meci în parte și speră că vor reuși să recupereze punctele pierdute în tur.

„Avem 3 partide grele în primele 3 etape. Mai întâi vine Odorheiu Secuiesc, apoi mergem la Târgu Secuiesc, iar în cea de-a treia etapă vom face deplasarea la Galați. Deocamdată însă ne gândim doar la prima partidă, cea cu Odorhei, ne dorim mult să câștigăm, și sper că acest lucru se va și întâmpla. Trebuie să luăm partidă cu partidă, de aceea nu vreau să dau pronosticuri” – ne-a declarat președintele jucător Bende Lajos.

În afară de campionat, unde FC Sepsi ocupă momentan locul 5, băieții conduși de Farkas Attila trebuie să dovedească și în Cupa României. Următoarea etapă a Cupei se va juca la finele acestei luni, iar sorții au decis ca adversara covăsnenilor să fie Progresul Focșani, meciul jucându-se la Sfântu Gheorghe.

În ceea ce privește noii veniți, cei doi spanioli abia așteaptă să joace. Adrián Morales ne-a declarat că se simte bine la această echipă, și speră ca prin experiența dobândită în campionatul Spaniei să aducă un plus de valoare echipei.

„Sunt în perioada de acomodare, cu siguranță echipa se va închega după primele meciuri. Cu siguranță voi da totul pe teren pentru ca echipa să ajungă în final four, și sper ca spectatorilor să le placă jocul meu” – spune nou venitul Adrián Morales.

Prima partidă pentru FC Sepsi va avea loc luni de la ora 16:30, contra Odorheiu Secuiesc. Va fi o partidă a orgoliilor, în care ambele formații vor dori mult victoria, așadar spectatorii se pot aștepta la un joc spectaculos.

Echipa FC Sepsi: Andrei Grigoraş, Kisgyörgy Zsolt, Szilágyi Szaniszló (portari), Bende Lajos, Bocz József, Bujdosó Lóránt, Máté József, Cornel Ţicalo, Jankó Attila, Gustavo Redondo Herguedas, Abraham Sanchez Martinez, Adrián Morales, Mario Duque Velasco (jucători de câmp). Antrenor: Farkas Attila.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.