SPORT 14 septembrie 2014

Două titluri de campion național pentru triatloniștii covăsneni

de Székely Emőke | 538 vizualizări

La sfârșitul săptămânii a avut loc ultima etapă a circuitului de triatlon Bioeel Triathlon Challenge, și pentru că anul acesta nu s-a organizat campionat național la categoria cross, cei care au obținut cel mai bun punctaj de-a lungul celor 7 curse din circuit au luat și titlul de campion național.

Sportiva CS Triastes, Jakab-Benke Hajnalka, a terminat pe poziția I la categoria elite, în timp ce la juniori titlul de campion național i-a revenit lui Madaras Dániel, sportivul CS Tri-Aluta. De asemenea covăsnenii au mai obținut și un loc 3 la categoria elite masculin prin Koncz Sándor.

Organizatorii au premiat și acei sportivi care au obținut locuri fruntașe doar la acest concurs, și nu în concursul general. Astfel Imreh László (Triastes) a obținut locul I la categoria masculin, 20-25 de ani, iar György Mónika a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria 30-35 de ani.

Acesta a fost ultimul concurs major pe plan național din acest sezon, iar sportivii spun că le mulțumesc sponsorilor pentru sprijinul acordat pe tot parcursul verii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.