SPORT 2 iunie 2014

Concurs de judo și arte marțiale la Zilele Sportive

de Székely Emőke | 563 vizualizări

Concurs Lupte Zilele sportive iunie 2014 - 02

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe și CS samurai OPS au organizat sâmbătă, în cadrul Zilelor Sportive, un concurs de judo și arte marțiale la care au participat în jur de 180 de sportivi care s-au luptat în mai multe stiluri: demonstrație de arte marțiale de autoapărare pe cluburi, judo, ju-jitsu duo demonstrativ, ju-jitsu full contact, ju-jitsu semi contact, ju-jitsu ne-waza, MMA și kick-boxing, dedicate sportivilor de la U10 ani la seniori.

De asemenea, a fost organizată Cupa Micul Samurai, competiție devenită deja tradiție cu ocazia Zilelor Sportive, la care s-au înscris zeci de copii la categoriile de vârstă U6, respectiv U8 ani.

Antrenorul CSM Petru Oltean spune că sportivii pe care îi pregătește au avut evoluții bune, au câștigat locul 1 la demonstrativ pe cluburi, dar au luptat bine și la individual, clubul din Sfântu Gheorghe având reprezentanți pe podium la fiecare categorie.

„A fost un concurs reușit, deși numărul sportivilor care au participat a fost mai mic față de anii trecuți, pentru că data s-a suprapus cu mai multe evenimente. Cu toate acestea competiția a fost strânsă și de valoare, și ne bucurăm că am avut și oaspeți de seamă, a fost alături de noi secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Puia Gârbă, directorul CSM George Carcadia, directorul CSȘ Nemes Áron, reprezentanți ai Consiliului Local și a DJST” – ne-a declarat Petru Oltean.

De asemenea, la acest eveniment a fost prezent arbitrul internațional Paul Frăsina. Acesta ne-a declarat că vine anual la această competiție organizată cu ocazia Zilelor Sportive. „Cred că nu am ratat nicio ocazie de a veni la acest concurs, sau dacă am lipsit, a fost pentru că am fost la alt concurs. Este foarte bine că vin atât de mulți copii pentru că ei reprezintă viitorul acestui sport, iar concursul este bine organizat” – ne-a declarat arbitrul internațional.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.