SPORT 30 iunie 2013

Bianca Prodan a pierdut bronzul naţional la doar un punct

de Székely Emőke | 744 vizualizări

La sfârșitul săptămânii au avut loc Campionatele Naționale de Judo destinate copiilor U13 ani. Competiția care a avut loc la Arad a reunit în jur de 300 de copii de la cele mai bune cluburi din țară. Printre ei s-au numărat și sportivii antrenați de Petru Oltean –Bianca Prodan și Keresztes Tamás. Cei doi nu au reușit să se claseze pe podium, însă antrenorul este mulțumit de evoluția acestora.

„Bianca Prodan a pierdut bronzul la doar un punct, ceea ce mă supără puțin, însă asta este, mergem mai departe. Sportiva a luptat bine și a fost defavorizată de tragerea la sorți pentru că în prima rundă a picat cu sportiva care în final a ieșit campioană națională. Astfel Bianca s-a clasat pe locul 5, pentru că la judo nu există loc 4. Keresztes Tamás a luptat de asemenea bine, el a terminat competiția pe locul 7. Sunt mulțumit de prestația celor doi și pot spune că sportivii nu sunt nici pe departe slabi, așadar putem avea așteptări mari de la ei în următorul sezon” – ne-a declarat Petru Oltean.

Competiția copiilor U13 a fost ultima pentru sportivii secției de judo, pentru că la această disciplină clubul din Sfântu Gheorghe nu are reprezentanți la seniori.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.