SPORT 5 martie 2014

„Băieții bătrâni” sunt în formă

de Székely Emőke | 669 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute echipa de handbal Old Boys din Sfântu Gheorghe a participat la cel de al doilea turneu din cadrul Cupei Old Boys la handbal masculin, competiție la care sunt înscrise echipele din Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc și Lăzarea.

„În fiecare an organizăm această competiție compusă din mai multe turnee, fiecare echipă este o dată gazdă. În sezonul 2013-2014 a avut loc deja turneul de la Miercurea Ciuc, pe care l-am câștigat, iar la sfârșitul săptămânii a fost cel din Odorheiu Secuiesc, pe care de asemenea l-am câștigat. Mai mult decât atât, am luat și premiul pentru cel mai bun portar al turneului, Bogdán Lajos, cel mai bun jucător și golgheter, acestea din urmă fiind adjudecate de Marian Adespi” – ne-a declarat reprezentantul echipei din Sfântu Gheorghe, Dálnoki Sándor.

Turneul de la Sfântu Gheorghe va avea loc în luna mai, apoi sezonul se va încheia cu turneul de la Lăzarea. În ultimii ani covăsnenii au fost cei care au câștigat acest campionat, și speră că la fel va fi și anul acesta. Majoritatea membrilor echipei au peste 50 de ani, însă Dálnoki spune că în ultima perioadă au fost nevoiți să accepte și handbaliști mai tineri, pentru că nu au mai avut suficienți jucători.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.