SPORT 1 noiembrie 2022

Aproape 160 de copii au participat la activitățile sportive marca „Hercules”

de David Leonard Bularca | 305 vizualizări

Ediția a doua a programului „Hercules” a oferit ocazia unui număr de 158 de copii covăsneni să ia parte la diverse activități sportive. Majoritatea au avut loc la Sfântu Gheorghe, dar și copiii din Întorsura Buzăului au putut să ia parte la program. 

„Au fost 158 de copii care au participat la activități, la nivelul întregului județ (...). La toate ramurile sportive au fost copii înscriși. Important este că toți copiii s-au bucurat și părinții sunt fericiți că au posibilitatea asta în timpul vacanței, să înscrie copiii la mișcare și au posibilitatea să încerce mai multe ramuri sportive. În viitor, sperăm că putem să introducem și alte tipuri de activități, să poată încerca de toate. În vacanța de iarnă sigur nu o să fie, dar în principiu o să fie continuare în februarie, ediția a III-a”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Brigitta Buceleanu, inspector sport la Direcția de Sport Județeană (DSJ) Covasna.

Copiii au putut participa la cursuri de natație, tenis de masă, baschet, handbal și fotbal. Pentru fiecare sport în parte au fost câte unul sau doi profesori, ne-a mai spus Brigitta Buceleanu. 

Organizatorii spun că, având în vedere timpul scurt pe care l-au avut la dispoziție pentru organizare, ediția a doua a Hercules a fost una reușită, mai ales pentru că scopul demersului a fost îndeplinit, și anume de a le oferi posibilitatea copiilor să facă sport. 

Prima ediție a proiectului Hercules a avut loc în perioada 25 iulie-19 august, la nivel național. Atunci, copiii din județ au putut participa la activități sportive precum natația, tenisul de câmp și tenisul de masă. 

Sursa foto: organizatori 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.