ACTUALITATE 20 octombrie 2022

Liber la sport! Natație, tenis de masă, baschet, karate, handbal și fotbal, pentru copii

de David Leonard Bularca | 995 vizualizări

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani vor putea participa, săptămâna viitoare, în perioada 24-29 octombrie, la mai multe activități sportive, în cadrul programului „Hercules”. Majoritatea vor avea loc la Sfântu Gheorghe, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna.  

Cursurile de natație vor avea loc luni, marți, joi și vineri, de la 14:00 la 15:00, la baza de înot Román Vilmos, de la Sepsi Rekreativ, Sfântu Gheorghe, conform Direcției Județene de Sport (DJS) Covasna.

Copiii vor putea participa și la cursuri de tenis de masă, de luni până vineri, între orele 10:00-12:00, la sala Topspin, din Sfântu Gheorghe, conform aceleiași surse. 

Cei mici vor putea juca și baschet, împărțiți în grupe de fete și băieți. Cursurile pentru fete sunt programate marți, miercuri și vineri, între orele 16:00-18:00, la sala de sport a Liceului „Berde Áron”, iar pentru băieți luni, miercuri și joi, la aceleași ore, dar la sala de sport a Colegiului Național „Mihai Viteazul”, din Sfântu Gheorghe. 

Cursurile de handbal vor avea loc de luni până vineri, între orele 11:00-12:00, la Sala Sporturilor, din Sfântu Gheorghe, în timp ce cursurile de karate vor avea loc luni, miercuri și vineri, între orele 18:00 și 19:00, la sala de sport a Școlii „Nicolae Colan”, tot din Sfântu Gheorghe. 

O singură activitate sportivă este în afara orașului Sfântu Gheorghe, și anume fotbalul, de care se vor putea bucura copiii din Întorsura Buzăului, de luni până vineri, între orele 11:00 și 13:00, la sala de sport „Valeriu Bularca” din oraș, conform comunicatului de presă transmis de către DJS Covasna. 

Unde se fac înscrierile

Pentru înscrieri, cei interesați pot accesa site-ul proiectulhercules.ro, iar persoana de contact pentru activitățile desfășurate în județul Covasna este Buceleanu Brigitta, inspector sport DSJ Covasna, număr de telefon: 0740 566 814.

Prima ediție a proiectului Hercules a avut loc în perioada 25 iulie-19 august, la nivel național. Atunci, copiii din județ au putut participa la activități sporitve precum natația, tenisul de câmp și tenis de masă. 

Scopul demersului, inițiat de Ministerul Sportului, este ca elevii înscriși să petreacă activ o săptămână de neuitat, în care distracția să se îmbine cu mișcarea și descoperirea tainelor mai multor discipline sportive. 

La nivel național, săptămâna viitoare, programul se va desfășura în alte 32 de județe.

Sursa foto: comunicat de presă

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.