POLITICA 27 octombrie 2010

Dan Manolăchescu vede “Inutilitatea inutilităţilor” în pichetarea filialei locale a PDL

de Monica Vrânceanu | 478 vizualizări

Președintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu, este de părere că pichetarea de către PNL a sediului organizației județene a PDL este ”inutilitatea inutilităților” în condițiile în care PDL Covasna nu are parlamentari, iar acţiunea este una politică şi nu seamănă cu cea sindicală, de vineri.

“Faptul că ne băgăm nasul acolo unde nu ne fierbe oala e una din problemele României. Comunicarea sau adversităţile politice covăsnene ar trebui să se consume în chestiuni ce stau în puterea noastră (ca şi politicieni locali, n.r.) să le gestionăm. Nu cred că trebuie să dăm lecţii naţionale sau globale de aici din Sfântu-Gheorghe, ci să încercăm să rezolvăm problemele din imediata apropiere. De aceea suntem preşedinţi de filiale. Când vom fi şefi de guvern vom avem timpul şi obligaţia să ne ocupăm de  ţară”, a afirmat Dan Manolăchescu.

Liderul democrat-liberal mai consideră că, în condițiile actuale, îndemnul la grevă, adică la nemuncă, nu poate face bine unei economii în stare de criză. “Bugetarii sunt pe străzi în timp ce angajaţii şi patronii din economia privată bat la uşi închise. Iată cum blochează opoziţia un firesc mers al economiei private. Nu ştiu exact pe cine vor înjura astăzi oamenii de afaceri când vor cuantifica încă o zi de pierdere în dificila misiune de a-şi menţine firmele pe linia de plutire. Probabil nu numai guvernul!” a subliniat Manolăchescu

Conducerea PNL Covasna a anunţat că va picheta azi, în ziua votării moțiunii, sediile organizațiilor județene ale UDMR și PDL, cerând tuturor celor care doresc căderea Guvernului să ia parte la această acțiune.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 11

Adaugă comentariu
georgel, 27 octombrie 2010
multumesc Arpi, si da Aline, stiu ce vorbesc... fac parte dintre cei care gandesc, se informeaza si nu executa la comanda !
ladoga, 27 octombrie 2010
Seamana cu udmr, el(ei) nu raspunde(nu raspund) de nimic... De fac bine...
Arpad, 27 octombrie 2010
Sunt in totalitate de acord cu ceea ce considera GEORGEL, LEO,si GABI. Mai ales LEO, bag de seama ca vorbeste in cunostinta de cauza, pentru ca este exact asa cum spune. E bine ca mai sunt si oameni citeste integral
Albu, 27 octombrie 2010
Vorba regretatului Michael Jackson: "All I wanna say is that they don't really care about us"
Janos Iuhas, 27 octombrie 2010
Inutilitate e ca nu se va schimba nimic, nu ca nu are Covasna parlamentari PD. Oamenii sa protesteze,e dreptu lor astaa lea mai ramaas!
alin, 27 octombrie 2010
de unde stii georgele ca a fost numit de la centru?? ai fost cumva pe la alegeri si ai vazut cum s-au desfasurat??? sau doar te bagi si tu in seama pe aici???
Costi Holospin, 27 octombrie 2010
Nici n-a inceput votarea motiunii, ca a si aparut dihonia in familia unita a opozitiei de stanga-dreapta pe tema impartirii cascavalului in doua jumatati absolut egale, din care fiecare beligerant citeste integral
gobi, 27 octombrie 2010
eu vad in el insusi o inutilitate
leo, 27 octombrie 2010
Mai lipseşte ca Manolăchescu jr.să scrie ode Băsesciene la fel cum făcea Manolăchescu sr. lui Ceauşescu .
georgel, 27 octombrie 2010
o lectie de nationalism nu i-ar strica acestui presedinte de filiala NUMIT de la centru !... si sper ca niciodata nu va avea ocazia sa se ocupe de treburile mai importante ala TARII noastre !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.