METEO 15 martie 2012

Vremea se încălzeşte simţitor. Vezi ce temperaturi sunt în următoarele trei zile

de Covasna Media | 416 vizualizări

Vineri vremea se încăl­zeşte, când la amiază se aşteapă maxime termice cuprinse între 6 şi 16 grade. În acest weekend va fi foarte greu să rezistăm tentaţiei de a petrece cât mai mult timp liber în aer liber. Temperaturile maxime anunţate de meteorologi sunt cu până la 10 grade mai mari decât ar fi normal la mijlocul lunii martie.

Vremea se încălzeşte vi­neri, iar la amiază aşteptăm maxime termice cuprinse între 6 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest. Va fi o zi însorită, în mare parte din ţară şi putem spune că vremea se amelio­rează, după ce, joi, am avut parte şi de precipitaţii şi de temperaturi mai scăzute decât în mod obişnuit. Vântul suflă mai hotărât pe crestele montane, dar şi în Moldova şi Dobrogea.

Sâmbătă, încălzirea continuă, iar temperaturile maxime anunţate de meteorologi sunt cu până la 10 grade mai mari decât ar fi normal la mijlocul lunii martie. Doar în depresiuni se mai înregistrează 9 grade, în timp ce, în sudul Banatului şi al Olteniei se ating şi valori de 20 de grade. Vântul, doar pe la munte mai are unele zvâcniri, iar în zonele joase, dimineaţa sunt condiţii pentru puţină ceaţă, după care cerul devine complet senin.

Ziua de duminică va completa un weekend cu vreme frumoasă şi caldă în toată ţara. Doar câţiva nori, de decor, se plimbă peste nord-vestul şi nordul ţării, dar nu lasă niciun strop de ploaie. În celelalte regiuni, cerul este complet senin. Doar dimineaţa este ceaţă în zonele joase, dar numai izolat, iar vântul abia adie. În aceste condiţii maximele temperaturii aerului se încadrează între 12 grade în depresiuni şi 22 de grade în toată Lunca Dunării.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.