METEO 27 septembrie 2012

Sfârşit de septembrie cu vreme deosebit de caldă

de Covasna Media | 463 vizualizări

VINERI (28 septembrie)

Vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadã a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi în nordul ţării, precum şi la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 21 de grade în Maramureş până la 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 19 grade, mai scăzute în depresiuni pânã la 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, cu totul izolat se va semnala ceaţă.

SÂMBĂTĂ (29 septembrie)

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii septembrie, astfel că temperaturile maxime vor fi de la 22 de grade în nordul extrem al Moldovei până la 34 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe, ziua în nord-estul ţării şi la munte, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, cu valori mai coborâte în depresiuni, pânã la 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţã.

DUMINICĂ (30 septembrie)

Vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadã în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi nordul ţării, unde izolat va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş şi 34 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime, în general, între 10 şi 18 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.