METEO 13 decembrie 2012

Ger şi vânt până sâmbătă seara în toată ţara

de Covasna Media | 321 vizualizări

Meteorologii au prelungit informarea de ger şi vânt până sâmbătă seara, atenţionând că vremea va fi geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării şi vor fi temperaturi de la minus 15 grade în nord-est, centru şi sud la minus 26 de grade în estul Transilvaniei.

Informarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie a intrat în vigoare joi, la ora 13.00 şi este valabilă până sâmbătă, la ora 18.00.

„Vremea va fi geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopţii de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul şi sudul ţării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade, până în jurul valorii de -26 de grade în estul Transilvaniei", se arată în informarea ANM.

În timpul zilei vor fi temperaturi maxime cuprinse între minus 10 şi zero grade.

Vineri, în Banat, Crişana, local în Transilvania şi la munte va fi vânt puternic, iar vineri noapte şi sâmbătă vor fi intensificări de vânt şi în Moldova. În aceste regiuni, vântul va atinge la rafală viteze de 55 - 60 de kilometri pe oră şi pe arii restrânse va spulbera sau viscoli zăpada depusă în zilele precedente, potrivit ANM.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.