METEO 7 februarie 2012

Fenomene meteo periculoase. Cod portocaliu extins. Ger până duminică!

de Covasna Media | 379 vizualizări

Codul portocaliu, care ar fi trebuit să expire marţi, 7 februarie, a fost prelungit. Fenomenele vizate sunt intensificari ale vantului, zapada spulberata si troienita, vizibilitate redusa.

Codul portocaliu a fost prelungit până miercuri la ora 22:00, în 8 judeţe. Fenomentele vizate sunt intensificari ale vantului, zapada spulberata si troienita, vizibilitate redusa. Pentru judetele Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov si municipiul Bucuresti, avertizarea cod portocaliu este valabila pana miercuri la ora 08:00.

În plus, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică cod galben de ger persistent care va începe miercuri, ora 02.00 şi va expira pe duminică, 12 februarie, la ora 10:00.

In intervalul mentionat vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute ce vor depasi la rafala 70...80 km/h in Dobrogea, in cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Moldovei. In aceste regiuni zapada va fi spulberata si local troienita, iar vizibilitatea orizontala va scadea sub 50 m.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.