OPINII 1 martie 2019

EDITORIAL. Mulţumim din inimă Partidului, mulţumim Antena 3, mulţumim România TV!

de Dumitru Manolăchescu | 1096 vizualizări

Da, trebuia să vină şi un moment de sinceritate, când nu poţi să nu recunoşti valoarea Partidului Conducător şi a subordonaţilor săi de la două mari televiziuni private ale unor români oneşti şi patrioţi. Este motivul pentru care, onest şi patriot la rându-mi, voi spune din toată inima: mulţumim PSD-ALDE, mulţumim Antena 3 şi România TV, mulţumim Voiculescu şi Ghiţă! Aţi făcut un imens serviciu României şi românilor. Poate singurul, dar cu atât mai preţios.

Da, dragilor, mi-e greu să recunosc dar ăsta-i adevărul: dacă cele două partide şi cele două televiziuni, care conduc la această oră România spre ieşirea din Uniunea Europeană, n-ar fi acţionat atât de stupid şi ridicol împotriva candidatului României la postul de procuror şef european, s-ar fi putut ca Laura Codruţa Kovesi să nu fie acum principalul favorit în cursa pentru această înaltă funcţie. Obstinaţia cretinoidă a liderilor PSD-ALDE împotriva Codruţei, impusă de o frică animalică şi-o ură necontrolată, a avut asupra parlamentarilor europeni efectul contrar: i-au lămurit, dacă mai era cazul, că LCK i-a pus cu botul pe labe pe „maimuţoii” penali, că această femeie este cu adevărat curajoasă, deşteaptă, determinată să lupte împotriva corupţiei nu doar în ţara ei, ci în majoritatea ţărilor membre UE.

Prestaţia lamentabilă a europarlamentarilor PSD-ALDE a făcut încă o dată de râs România, dar a reuşit să o aşeze pe d-na Kovesi în postura de favorită pentru funcţia de procuror şef. Impresia de ridicol, stupizenie şi frică lăsată de discursurile anti Kovesi ale unor analfabeţi politici din România, precum Ţapardel, Zoană, Grapini sau Nica, a fost atât de puternică încât i-a determinat până şi pe parlamentarii comunişti din unele ţări europene să voteze pentru Kovesi. Grapini s-a dat în spectacol cel mai urât, în manieră proprie aş zice, pentru că nu-i în stare de mai mult: a încercat s-o fure la numărarea voturilor pe Kovesi, după ce lălăise în manieră ofensivă nişte întrebări „încuietoare” adresate candidatului român, comportament huliganic amendat chiar de eurodeputaţii străini. Dar ce să te-aştepţi de la o persoană care, numindu-se Grapini, se întreabă „subtil” într-o postare pe Facebook cât de româncă este Kovesi?! Ce urât, cât de turbat, cât de prost, cât de slugă trebuie să fii ca să gândeşti şi să acţionezi în Europa de asemenea manieră, la indicaţiile unor şefi de partid din ţară condamnaţi sau urmăriţi penal!

Pe aceeaşi linie, a ajutorului nesperat pentru Kovesi venind de la televiziunile lui Voiculescu şi Ghiţă, se înscrie şi un fel de interviu luat de Gâdea preşedintelui LIBE, Claude Moraes. Dacă ţii la sănătatea minţii tale e bine să n-ai nicio treabă cu Antena 3, dar merită să vezi, pe alte posturi, ce înseamnă să fii plătit de un puşcăriaş nevindecat de ură ca să obţii nişte răspunsuri împotriva lui Kovesi şi în favoarea „fanilor” lui Voiculescu! Merită să vezi cu ochii tăi ce înseamnă „profesionalism” antenist, combinat cu frică şi adoraţie necondiţionată faţă de stăpân! O probă de „aşa nu!” predată la orice facultate de jurnalism.

Tot ce pot să sper este ca acest exemplu de prostie şi turbare mediatică să continue; pentru că românii, chiar şi cei manipulaţi de slugile lui Ghiţă şi Voiculescu, nu pot să nu-şi dea seama ce viitor le pregătesc aceste televiziuni, care vor să transforme România într-o Republică a Hoţilor! Daţi-i înainte, s-ar putea să aveţi o surpriză, la urma-urmei românii nu-s mai proşti decât alţi europeni şi, în final, vă vor acoperi de-un suveran dispreţ şi-o binemeritată uitare!

Sigur, atacurile împotriva d-nei Kovesi continuă, turbarea ia forme paranoice, „tribunalul poporului” năşit de Dragnea şi Tăriceanu o va urmări pas cu pas pe Codruţa, doar-doar o va împiedica să se implice, în calitate de procuror şef european, în afacerile cu bani europeni ale mafioţilor politici aflaţi la Putere în România. 

Ce se-ntâmplă zilele astea la Bruxelles nu e doar războiul d-nei Kovesi pentru realizarea unui proiect personal, este războiul de independenţă al întregului sistem juridic românesc. Un război în care, din fericire, poporul român este parte activă, alături de magistraţi, susţinând dreptatea şi adevărul.

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.