COMUNICATE 7 septembrie 2023

Sfântu Gheorghe – Covasna. Un mesaj de speranță pentru toți oamenii (P)

de Covasna Media | 3909 vizualizări

Toți oamenii doresc să trăiască sub o guvernare mai bună. Martorii lui Iehova vor desfășura o campanie mondială care va îndrepta atenția spre soluția globală la problemele omenirii, distribuind o ediție specială a revistei Turnul de veghe, cu titlul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”. Când rostesc rugăciunea Tatăl nostru, creștinii se roagă: „Vie Împărăția ta!”, sau Regatul lui Dumnezeu.

Prin urmare, acest număr al revistei Turnul de veghe, oferă răspunsuri biblice clare și simple la întrebarea Ce este Împărăția sau Regatul lui Dumnezeu, precum și la următoarele:

  • De ce avem nevoie de Regatul lui Dumnezeu?
  • Cine este Regele Regatului lui Dumnezeu?
  • Când va domni Regatul lui Dumnezeu asupra pământului?
  • Ce va realiza Regatul lui Dumnezeu?

Martori din Sfântu  Gheorghe – Covasna, vor distribui această ediție specială a revistei, disponibilă în peste 780 de limbi, în format tipărit și online.

 „Sunt nerăbdător să le ofer această revistă specială vecinilor mei, deoarece oferă speranță cu privire la problemele cu care ne confruntăm cu toții”, a spus Fulop  Csaba, din localitatea Sfântu  Gheorghe. „Regatul lui Dumnezeu este soluția și eu cred că oamenii din localitatea noastră vor aprecia acest mesaj.”

„Mulți oameni își doresc o conducere mai bună, însă puțini știu și cum fi realizată aceasta”, a spus Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova. „Biblia conține o veste bună: Isus este conducătorul perfect care va pune capăt problemelor cu care ne confruntăm în prezent. Prin campania noastră, vom duce acest mesaj de speranță la oameni de pretutindeni.”

Această ediție specială a revistei Turnul de veghe poate fi descărcată gratuit de pe jw.org. Site-ul prezintă activitățile Martorilor lui Iehova și oferă informații practice bazate pe Biblie, în peste 1070 de limbi, pentru oameni de toate vârstele și credințele.

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.