SPORT 6 mai 2024

Un loc II pentru reprezentantul CSM Sf. Gheorghe la Openul Parisului Grand Prix la Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1313 vizualizări

În perioada 27-28 Aprilie 2024 în Paris s-a desfășurat „Openul Parisului Grand Prix la Ju-Jitsu” – toate formele competiționale recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu.

La această competiție de anvergură internațională au participat 28 țări cu peste 340 competitori, printre aceștia numărându-se și 6 sportivi din România, componenți ai lotului României de Ju-Jitsu, unul dintre ei fiind legitimat la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, antrenat de antrenorul de emerit de arte marțiale Petru Oltean Shihan. Sportivul legitimat la CSM Sfântu Gheorghe, Pavel Denis a luptat cu determinare obținând locul II și medalia de argint la categoria de -56 kg/seniori Grand Prix. Pavel Denis a devenit astfel vicecampionul categoriei, după ce a câștigat trei meciuri din patru în care a luptat cu 3 francezi și un neamț. Rezultatul obținut la această competiție: face cinste României, respectiv orașului Sfântu Gherghe și Clubului CSM Sfântu Gheorghe.

Participarea la această competiție  a fost făcută prin finanțare proprie din bugetul personal, mai precis pe banii părinților.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit la pregătirea, participarea și finanțarea acestui sportiv pentru a participa la această competiție, nu în ultimul rând mass-mediei locale pentru mediatizarea rezultatelor obținute.

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.