COMUNICATE 20 iulie 2020

IPJ Covasna caută colegi noi

de Covasna Media | 7126 vizualizări

În perioada 17 – 27 iulie anul în curs, Inspectoratul de Politie Judeţean Covasna desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie candidaţilor pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”.

Toți cei care doresc să se alăture echipei noastre sunt așteptați din 17 iulie a.c., până în 27 iulie a.c., în intervalul orar 09:00-19.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Covasna (str. Korosi Csoma Sandor, nr. 16, Mun. Sf. Gheorghe, jud. Covasna).

  • Învăţământul superior:

  1. concursul de admitere la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”:

- 50 de locuri la Facultatea de Poliție – Specializarea Ordine și Siguranță Publică – studii cu frecvență

- 34 de locuri la Facultatea de Poliție – Specializarea Ordine și Siguranță Publică – studii cu frecvență redusă (agenți MAI)

- 240 de locuri la Facultatea de Științe Juridice și Administrative  – Specializarea Drept – studii cu frecvență

- 23 de locuri la Facultatea de Poliție de Frontieră  – Specializarea Ordine și Siguranță Publică – studii cu frecvență ( în situația în care candidații nu au domiciliul într-un județ limitrof al frontierei de stat)

Detalii suplimentare referitoare la condiţiile de admitere, criterii specifice de recrutare și documentele necesare înscrierii, se vor posta în perioada imediat următoare pe site-ul oficial al I.P.J. Covasna -  http://cv.politiaromana.ro - secțiunea Carieră – Admitere

         COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Distribuie articolul:  
|

COMUNICATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.