CULTURA 10 decembrie 2012

Vă invităm să vă bucurați sufletul la Concertul Extraordinar Ștefan Hrușcă

de Covasna Media | 556 vizualizări

Concert Extraordinar Stefan HruscaAsociația de Tineret „Ecou” are onoarea să anunțe deschiderea festivalului „Povestea din Ajun” cu ocazia concertului extraordinar de colinde Ștefan Hrușcă. Evenimentul susținut de marele artist va avea loc marţi, 11 decembrie, la Sala Sporturilor „Szabó Kati” și deja 1.200 de oameni și-au rezervat locuri. Concertul va începe la ora 17, intrarea în sală fiind permisă începând cu ora 16.

Ștefan Hrușcă revine la Sfântu Gheorghe după mai bine de 30 de ani, pe scena Festivalului Povestea din Ajun. „Suntem onorați să deschidem evenimentul cu unul dintre cei mai reprezentativi artiști români ai tuturor timpurilor. Mulțumim partenerilor cu ajutorul cărora putem oferi un prilej de bucurie pentru sufletele a peste 1.000 de oameni din comunitatea noastră. Vă așteptăm să ne bucurăm cu toții la concertul Ștefan Hrușcă și la celelalte evenimente din Povestea din Ajun!”, a declarat Ana Butoi, director Comunicare în cadrul evenimentului.

Şi pentru că recitalul pe care Ştefan Hruşcă urma să-l susţină diseară la Braşov a fost anulat, artistul va sta la dispoziţia covăsnenilor prezenţi după-masă la Sala Sporturilor pentru o sesiune de autografe.

Povestea din Ajun este un eveniment organizat, în parteneriat, de Asociația Ecou, Centrul de Cultură Arcuș și Uniunea Muzicienilor Interpreți din România.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.