CULTURA 8 octombrie 2020

Vă aşteptăm la Teatru, Când coboară luna plină peste second hand!

de Covasna Media | 1150 vizualizări

A doua premieră a Teatrului nostru, din actuala Stagiune este o comedie  scrisă și regizată de Radu Afrim, Când coboară luna plină peste second hand, care va avea primele reprezentaţii vineri şi sâmbătă, respectiv în 9 și 10 octombrie, de la ora ora 19:00, în spaţiul de joc construit pe scena Sălii Mari.

Claribella se întoarce. Venită în lumea teatrală odată cu un copil din flori şi a sa poveste pe fond albastru, Claribella se întoarce, tot cinefilă cum o ştiam, ba între timp a devenit o adevărată influenceriţă în cinema, care ne convinge că există deja un film despre tot ce trăim. Chiar şi peste un magazin de haine, dintr-un mic oraş secuiesc, luna coboară plină de fantezii muzicale şi cinematografice. Alianţa regizorului şi dramaturgului Radu Afrim cu luna plină reuneşte toate obsesiile sale artistice şi lasă în urmă un spectacol de care teatrul are nevoie acum, mai mult ca niciodată. Un spectacol care luminează drumul spre teatru şi rostul său, acela de a deschide un spaţiu intim, o lume de oglinzi, ca într-o cabină de probă, unde nimeni nu ne poate opri să evadăm spre alte lumi, să călătorim în timp şi spaţiu, în căutarea unor bucurii pierdute.

Următoarele reprezentaţii cu spectacolul Când coboară luna plină peste second hand sunt programate în zilele de 13, 20 și 21 octombrie, toate cu începere de la ora 19:00.

Vă recomandăm să cumpărați bilete online, de pe bilemaster.ro, iar dacă acest lucru nu este posibil, vă așteptăm la Casa de Bilete de lângă Teatru, care este deschisă de luni până joi, între orele 9:00-16:00, și vineri între orele 9:00-13:00. Dacă locurile nu sunt epuizate, mai puteţi lua bilete şi de la faţa locului, cu o oră înainte de începerea reprezentaţiei.

Cum încă suntem în pandemie, reprezentaţiile teatrale în spaţii închise se pot desfăşura în condiţii de siguranţă numai dacă suntem conştienţi că toţi avem responsabilitatea de a respecta regulile de prevenire a răspândirii virusului. Spaţiul de joc şi scaunele rezervate spectatorilor sunt dezinfectate cu toată atenţia, în acord cu măsurile de prevenţie în vigoare.

După reprezentaţie, spectatorii părăsesc sala pe alt traseu decât cel pe care au intrat. Desigur, spectatorii au obligaţia de a purta mască odată cu intrarea în foaier şi pe toată durata reprezentaţiei, până la ieşirea din Teatru. Cu excepția actorilor, toţi angajaţii Teatrului implicaţi în buna desfăşurare a reprezentaţiei vor purta măști.

Mulţumim tuturor celor care sunteţi alături de Teatrul nostru şi în aceste momente dificile!

(Teatrul Tamási Áron)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.