CULTURA 29 ianuarie 2019

Teatrul Tamási Áron, reprezentaţie specială pentru spectatorii români

de Covasna Media | 888 vizualizări

„Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru” – despre sfârşitul lumii în viziunea plină de umor a lui Radu Afrim

Spectacolul „Un copil din flori spune o poveste pe fond albastru”, al cărui scenariu a fost scris de Radu Afrim special pentru  Trupa Tamási Áron, va avea la acest început de an mai multe reprezentaţii. Trupa maghiară din Sf. Gheorghe nu a uitat de spectatorii români din Secuime, pe care îi aşteaptă miercuri, 13 februarie, de la ora 19, când reprezentaţia cu această insolită şi scrântită comedie va beneficia de traducere în limba română.

Un scenariu original, prin care Radu Afrim ne ispiteşte să intrăm într-o  poveste despre sfârşitul lumii. E doar sfârşitul lumii, acel sfârşit care începe cu o melancolie, de câte ori se stinge o iubire – moment „care pentru unii e mai aproape, iar pentru alții mai departe”. Un fel de variantă teatrală a Melancholiei lui Lars von Trier, care de altfel devine şi subiectul unei aprinse dezbateri, în clubul prostituatelor cinefile, din povestea despre sfârşit, spusă de un copil născut din „floarea cosmosului”. O comedie suprarealistă, care nu iartă niciunul dintre păcatele noastre, un dezmăţ lingvistic şi vizual despre micile catastrofe sentimentale,  din viaţa cotidiană a unui orăşel imaginar.

Achiziționarea biletelor se face la Biroul de Organizare sau pe site-ul www.biletmaster.ro.

Foto: Barabás Zsolt

(Biroul de presă – Teatrul Tamási Áron)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.