CULTURA 20 mai 2020

Teatrul „Andrei Mureşanu“ din Sfântu Gheorghe introduce programul „TAM ÎN ALERTĂ“

de Agerpres | 921 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureşanu“ din Sfântu Gheorghe a anunţat, marţi, că începând de luna viitoare va introduce programul „TAM ÎN ALERTĂ“, urmând să reia întâlnirile cu spectatorii, însă într-un „format“ foarte restrâns.

„Am pregătit clădirea, ne-am asigurat că respectăm toate normele în vigoare, am finalizat procedurile, atât pentru angajaţi, cât şi pentru vizitatori şi suntem pregătiţi să ne revedem cu voi din 2 iunie. Programul lunii iunie conţine atât evenimente la sediu, unde spectatorii vor intra pe rând, câte unul în sală, cât şi online, unde continuăm difuzarea spectacolelor filmate, de data aceasta apelând la arhivă. Biletele vor fi disponibile online şi vă încurajăm să le achiziţionaţi exclusiv în acest mod, pentru a evita pe cât posibil plăţile în numerar, care prezintă un risc mai mare de contaminare cu noul coronavirus“, scriu reprezentanţii teatrului, pe pagina de Facebook.

Pe lângă posibilitatea de a discuta cu actorii, iubitorii teatrului vor avea ocazia de a vedea o expoziţie de afişe şi costume.

„În fiecare zi, în intervalul orar 16 - 20 veţi putea vizita expoziţia de afişe şi costume amenajată pe scena TAM şi veţi putea discuta între patru ochi cu câte un actor, timp de 15-20 de minute, aşa încât să îi aflaţi toate secretele (Programul „Actorul - O carte vie!“). Cum accesul în sală se face individual şi abia după trecerea prin toate procedurile de siguranţă sanitară, numărul biletelor este foarte mic. Aşadar, vă recomandăm să vi le procuraţi cât mai repede. În ziua în care alegeţi să ne vizitaţi, pregătiţi-vă pentru o activitate de aproximativ o oră deoarece, pe lângă timpul petrecut efectiv cu actorul şi cu vizita expoziţiilor, mai durează aproximativ 15 minute şi trecerea prin filtrele şi procedurile de siguranţă“, precizează reprezentanţii teatrului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.