CULTURA 26 septembrie 2023

Spectacolul «Sakura Sandwich» – Premiera noii stagiunii la Teatrul „Andrei Mureșanu”

de Covasna Media | 647 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureșanu” aduce în atenția publicului premiera spectacolului „Sakura Sandwich”, o producție care abordează tema raportului dintre iluzie și realitate într-o viziune regizorală jucăușă, cu tonuri comice și alegorice.

Regizat de Irisz Kovacs pe baza textului scris de Doru Vatavului, „Sakura Sandwich” promite să ofere publicului o incursiune amuzantă în cultura contemporană a internetului. Spectacolul este susținut de o scenografie semnată de Șteff Chelaru și de muzica compusă de Adrian Piciorea, cu coregrafia realizată de Anastasia Preotu.

«„Sakura Sandwich” e deopotrivă odă şi ocară adusă culturii contemporane a internetului, cu toate sub-nişele sale stranii. MistyK13 e o creatoare de conținut pe care fanii au urmat-o credincioși de-a lungul nenumăratelor ere, prin toate transformările, de la bretonul oblic de pe Hi5, până la poeziile fataliste și fumul de țigară de pe Tumblr. Astăzi, clipurile în care împărtășește o filosofie personală moștenită de la răposatul ei tată spaniol – în timp ce dansează pe reggaeton – sunt virale pe TikTok. Dar totul se schimbă când Misty ajunge într-una dintre puținele zone ale internetului care-i sunt pe deplin străine, pe un forum de instalatori, unde intră ca să scape de mirosul din baie și găseşte dragostea. Lumea ei virtuală e îmbogățită cu un nou tărâm, cu care face cunoștință prin e-mailurile de la instalatorul Traian: lumea reală. Între aceste două lumi, între real și fantastic, Misty urmează să pășească într-o nouă eră. Însă RichWitchBitch6669, o vrăjitoare de pe Onlyfans, uneltește altceva pentru ea.»

Premiera va avea loc luni, 9 octombrie, de la ora 19:00.

Din distribuție fac parte actorii Nicholas Catianis, Mona Codreanu, Oana Jipa, Mădălina Mușat și Iulian Trăistaru.

Biletele vor fi disponibile în rețeaua eventim.ro.

Cu prietenie,

Echipa TAM

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.