CULTURA 15 august 2013

Spectacolul „Haute Cuisine” la Casa cu Arcade din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 562 vizualizări

AFIS Haute Cuisine

„Un fierbinte şi dulce-amărui performance care reface ceva din mereu nepotolita noastră foame de cel iubit” – așa descriu reprezentanții Asociației „Șpraiț” spectacolul ce va avea loc marțea viitoare la Casa cu Arcade.

HAUTE CUISINE este un performance de teatru-mişcare, conceput şi interpretat de Veres Nagy Attila, Fatma Mohamed şi Elena Popa, după un text de Alexandra Felseghi şi Mircea Laslo.

Premiera va avea loc marți, 20 august, ora 21, la Casa cu Arcade, în sala de expoziţii a Uniunii Artiștilor Plastici  Sfântu Gheorghe. Pentru cei care nu ajung marți, va mai fi o reprezentație joi 22 august, la aceeași oră, în aceeași locație.

Scenografia: Cristina Milea, muzica: Codin Orășeanu, video: „Dream of Birth, Creation of life”; Credit: Shiwei Barbier, sunet video: Dragoș Mărgineanu, producător: Asociaţia „Şpraiţ”.

Proiectul este realizat în cadrul Programului „Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală a Ținutului Secuiesc”.

Asociația „Şpraiţ” mulţumește sponsorilor pentru investiţia în HAUTE CUISINE, un performance de teatru-mişcare conceput a umbla prin lume, în căutarea spectatorilor cu cu gusturi rafinate!

Intrarea este liberă, locuri limitate, accesul pe bază de rezervare zilnic între orele 14:00-18:00 la tel: 0721 130725 si 0753 707206.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.