CULTURA 16 aprilie 2018

Spectacol și atelier Osonó la Conferința Tineretului din Budapesta

de Covasna Media | 777 vizualizări

Între 13-15 aprilie s-a desfăşurat, în Școala Waldorf din Pesthidegkt,  Conferința Tineretului cu titlul Cum să fim noi schimbarea?, în cadrul căreia Trupa  Osonó  a prezentat spectacolul creat din poveștile personale ale tinerilor, Chipul din oglinda apei. La Conferință, care mai poartă şi subtitlul Provocările vremurilor noastre – Impulsul tineretului, doi membri Osonó, Misi Fazakas și Oszkár Mucha, au susţinut workshopuri.

Scopul Conferinței este deschiderea unui spaţiu de dialog în căutarea răspunsurilor la întrebări pe care, din diverse motive, le ignorăm/ocolim, deşi sunt probleme referitoare la realităţi ce ne afectează prezentul şi viitorul.

Organizatorii Conferinţei au pornit de la premisa că lumea este plină de tineri dornici de a face ceva, dar avem nevoie de întrebări bine formulate pentru a descoperi posibile răspunsuri /soluţii care pot provoca schimbările dorite şi necesare. În acest sens, spectacolul Trupei Osonó fomulează întrebări adânci, cu impact emoţional şi cu forţa de a stârni un dialog autentic pe marginea unor probleme presante cu care se confruntă tinerii de azi.

Distribuția: Oszkár Mucha, Veronika Mihácsi, Hunor Fazakas, Fruzsina László, Gergő Sándor, Zsófi Kozma. Tehnician: Gáspár Pászka. Regia: Misi Fazakas.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.