CULTURA 27 decembrie 2012

Spectacol Osonó cu subtitrare în română

de Covasna Media | 589 vizualizări

Spectacol Osonó cu subtitrare în românăTrupa de teatru Osonó prezintă vineri, 28 decembrie, de la ora 19, în Sala Albastră a Bibliotecii Județene „Bod Péter”, spectacolul „Chipul din oglinda apei” cu subtitrare în limba română.

Spectacolul a fost singurul reprezentant/invitat al Europei Centrale şi de Est la Festivalul Internaţional de Teatru NEATA din Sonderborg (Danemarca) şi la Festivalul Internaţional de Teatru Estivades CIFTA din Marche-en-Famenne (Belgia)  în anul 2012.

„Chipul din oglinda apei” este un spectacol prin care Trupa Osonó a experimentat formula de teatru documentar, pe urmele problemelor copiilor singuratici, ale părinţilor neajutoraţi şi ale tinerilor vulnerabili. Pornind pe urmele acestor probleme, membrii Trupei au trecut prin filtrul unor lungi dezbateri toate realităţile descoperite, rezultând în final un scenariu comun pe care s-a construit spectacolul.

„În momentul plasării acestui scenariu într-un spaţiu teatral, am resimţit tensiunea creaţiei în comun, ne-am recunoscut propriile limite, iar în vibraţia sufletelor noastre ne-am descoperit fiecare chipul – ca o viziune ce apare în oglinda apei”, se arată în descrierea spectacolului.

Intrarea la spectacol este liberă.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.