CULTURA 7 decembrie 2018

Spectacol in memoriam Cseh Tamás

de Covasna Media | 703 vizualizări

Spectacol individual de Pásztor Márk

Albumul legendar Frontátvonulás al cântărețului maghiar Cseh Tamás a servit ca sursă de inspirație pentru spectacolul individual al tânărului Pásztor Márk, care va fi prezentat la Sfântu Gheorghe pe data de 14 decembrie.

Pásztor Márk este studentul Universității de Arte Târgu-Mureș la specializarea actorie. În spectacolele sale îmbină pasiunea pentru teatru și muzică. Tânărul artist a prezentat deja primul album (Valamik) și a avut mai multe concerte individuale în țară și în Ungaria. Spectacolul invididual preia titlul unui album de Cseh Tamás care a apărut în 1979. Albumul Frontátvonulás este unic în opera lui Cseh Tamás, deoarece are un fir narativ: povestește întâlnirea ciudată între Vízi Miklós și Ecsédi Tamás. Cele două prieteni se întâlnesc la gară, vrând să se călătorească undeva, iar trenurile nu se circulă.

Teatrul Tamási Áron întotdeauna a respectat amintirea lui Cseh Tamás. În 2017 trupa teatrului a prezentat spectacolul-concert intitulat Paltonul de iarnă uitat pe mine pe inițiativa actriței Gajzágó Zsuzsa.

Spectacolul individual a lui Pásztor Márk va fi prezentat la Sfântu Gheorghe pe data de 14 decembrie de la ora 19 la Sala Kamara a Teatrului Tamási Áron. Achiziționarea biletelor se face la Biroul de Organizare sau pe site-ul www.biletmaster.ro.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.