CULTURA 21 august 2019

Priveliștea și sonoritatea în echilibru

de Covasna Media | 897 vizualizări

Producție muzicală înflăcărată în Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe

Următoarea producție a seriei de programe „O vară ritmată la Sfântu Gheorghe!” organizată în cadrul anului tematic al elevilor intitulată „LÁNG-HANG” („FLACĂRĂ-SUNET”) va avea loc în ziua de vineri, 23 august, de la ora 20:00 pe scena de piatră din Piața Centrală.

Ideea de coproducție a celor doi tineri din Miercurea Ciuc, Ádám Julcsi și Török Csongor, s-a născut în anul 2014, astfel spectacolul lor intitulat „LÁNG-HANG” („FLACĂRĂ-SUNET), în urma unei experimentări îndelungate, a căpătat o formă unică și specială.

În cursul producției, care încântă nu numai urechile ci și ochiul, vor răsuna sub mâinile lui Ádám Julcsi ritmuri de sunet hang drum, în timp ce publicul va avea posibilitatea de privi uimit la spectacolul jonglerului cu foc Török Csongor.

După spusele tinerilor, scopul vizat este armonizarea celor două atmosfere, flacăra și muzica, care se realizează printr-o producție neconvențională. Flacăra oferă cu siguranță publicului, cu ajutorul mișcării sincronizate cu sunetul, o experiență de neuitat.

Participarea la spectacol este gratuită, organizatorii așteaptă pe toată lumea cu drag în ziua de vineri de la ora 20:00 la scena de piatră din Piața Centrală!

Organizatori: Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Casa de Cultură „Kónya Ádám”.

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe • Biroul Imagine)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.