CULTURA 23 iunie 2021

Premiera lunii iunie la TAM – „Consimțământ” de Radu Afrim, vândută înainte punerea biletelor la vânzare

de Covasna Media | 715 vizualizări

Spre sfârșitul lunii iunie, Teatrul „Andrei Mureșanu” (TAM) lansează un nou spectacol, „Consimțământ”, a cărui regie este semnată de Radu Afrim. 

Bazat pe textul dramaturgului Evan Placey și tradus în limba română de Anna Maria Popa cu titlul „Consimțământ” aduce în prim-plan povestea relației amoroase dintre o profesoară foarte tânără și unul din elevii săi. Ca într-un dans seducător al unei caracatițe care își mișcă languros și totodată amenințător tentaculele periculoase, relația interzisă a celor doi se întrepătrunde cu secvențe de viață din culisa existențială a unor adolescenți ce găzduiesc în sufletele lor un amestec tenebros de inocență și secrete distructive. Efectele și consecințele tainelor de dincolo de ușile închise creează un impact aproape dureros asupra spectatorului. 

Din distribuție fac parte actorii: Marius Manole, Claudia Ardelean, Sebastian Marina, Costi Apostol, Alexandrina Ioana Costea, Mădălina Mușat, Anca Pitaru și Ileana Ursu.

Acestora li se adaugă actorii amatori: Daria Bugnar, Karacsony Adrienn, Anda Popa, Andrei Amitrului, Radu Alexandru, David Gătejel, Luca Sebastian, Darius Maghiar, Christof Marina, precum și tânăra Maya Ciosa, câștigătoare a ediției din 2018 showului Vocea României Jr., care, pe lângă rolul pe care îl va juca, va asigura și muzica live din spectacol.

Scenografia spectacolului este realizată de  Andreea Săndulescu, iar coregrafia îi aparține Flaviei Giurgiu. 

Avanpremiera și premiera spectacolului au fost programate pentru datele de 27 și 28 iunie. Locurile pentru cele două reprezentații au fost însă rezervate încă din timpul repetițiilor și deci epuizate.

Având în vedere interesul foarte mare exprimat de publicul iubitor de teatru din Sf. Gheorghe, echipa TAM a luat decizia de a programa spectacolul și în data de 29 iunie, pentru care se vor putea face rezervări în limita locurilor disponibile. 

Vă mulțumim că ne sunteți alături și vă invităm să profitați de această ocazie. 

Cu prietenie,

Echipa TAM

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.