CULTURA 6 iunie 2011

Premieră la TAM

de Covasna Media | 461 vizualizări
Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu-Gheorghe prezintă miercuri, 8 iunie, şi joi, 9 iunie, cu începere de la ora 19, premiera spectacolului „Mai întâi te naști”, de Line Knutzon, în regia lui Radu Afrim. Aceasta este ultima premieră a Stagiunii 2010/2011 la TAM! În „Mai întâi te naști” le veţi cunoaşte pe Lili şi Pipi - două surori care din principiu şi din teama de exterior nu pleacă niciodată prea departe de casă, pe Viktor

Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu-Gheorghe prezintă miercuri, 8 iunie, şi joi, 9 iunie, cu începere de la ora 19, premiera spectacolului „Mai întâi te naști”, de Line Knutzon, în regia lui Radu Afrim. Aceasta este ultima premieră a Stagiunii 2010/2011 la TAM!

În „Mai întâi te naști” le veţi cunoaşte pe Lili şi Pipi - două surori care din principiu şi din teama de exterior nu pleacă niciodată prea departe de casă, pe Viktor - cel veşnic bântuit de o migrenă îngrozitoare, pe Axel - un pesimist căruia îi e teamă că la un moment dat va dispărea, dar şi pe Nymse - care nu înţelege cum pot exista mai multe feluri de iubire, fiind în cele din urmă convinsă de Toader că fiecare dintre noi avem mii şi mii de fire ce ne leagă de un alt om...

Ciudate şi nerăbdătoare, lipsite de înţelegerea celor din jur, personajele lui Line Knutzon ne însoţesc într-o comedie plină de stil, savoare şi culoare, în care întrebările despre dragoste şi singurătate nu-şi găsesc mereu răspunsurile ci mai degrabă ne pot arunca într-un joc periculos al căutării dreptăţii. O piesă-basm, o piesă-poem, fabricată de un regizor-poet prin definiţie, care vă va cuceri definitiv!

Distribuția: Elena Popa, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed, Daniel Rizea, Cezar Antal, Sebastian Marina și Ioana A. Costea. Scenografia: Cristina Milea.

Spectacolul “Mai întâi te naști” beneficiază de sponsorizare din partea Tricomserv SA, prin amabilitatea domnului director Ioan Varga, căruia întreaga echipă TAM îi mulțumește pe această cale!

Prețul unui bilet la premieră este de 14 lei. Biletele se pot procura de la Casieria Teatrului, zilnic între orele 12 și 13, iar în data de 9 iunie cu o oră înainte de începerea spectacolului. Rezervările se fac la numărul de telefon 0724-425.649.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.