CULTURA 9 septembrie 2022

„Povestea Lelui Ra” pleacă în turneu național

de Covasna Media | 779 vizualizări

Cel mai nou concert-spectacol, „Povestea Leului Ra”, pornește în această toamnă într-un turneu național. Realizat de muzicianul Marius Popa și regizorul Cezar Ghioca, spectacolul are un concept care surprinde prin inedit și originalitate.

Concertul-spectacol aduce în fața publicului o poveste despre viață și moarte, despre valori și prejudecăți, despre ce înseamnă iubirea și la ce sacrificii de sine poate să ducă ea, toate fiind prezentate într-o formă artistică aparte, care combină muzica, actoria și efectele scenice realizate prin animație. Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele se înfățișează mai degrabă ca niște arhetipuri, ceea ce îi conferă mesajului universalitate. Temele de meditație abordate de „Povestea Leului Ra” sunt un fel de terapie rapidă, care contribuie la descifrarea puzzle-ului relațional părinți-copii.

Din distribuția „Poveștii Leului Ra” fac parte artiștii Marius Popa, Dalma Kovacs/Jazzy Jo, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Marcel Lovin/Andrei Duțu, alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor. 

Prima reprezentație din cadrul turneului va avea loc vineri, 16 septembrie, la Centrul Cultural Reduta din Brașov. În ordine cronologică, următoarele deplasări vor fi la Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sf. Gheorghe, unde va fi prezentat în cadrul festivalului de film Eva FilmMakers Fest, în data de  30 septembrie, la Teatrul „Godot” - Palatul Bragadiru din București, în 14 octombrie, și din nou la Reduta, Brașov, în ziua de 28 octombrie. 

Deși vorbește despre relațiile părinți-copii, spectacolul le este recomandat doar persoanelor cu vârste de peste 7 ani.

Biletele sunt disponibile online pe rețelele entertix.ro  și pe myticket.ro. Prețul unui bilet este de 45 de lei. La fața locului, în locațiile în care vor avea loc reprezentațiile „Poveștii Leului Ra” din cadrul turneului, va putea fi achiziționată și cartea care conține scenariul concertului-spectacol și negative cu muzica din spectacol. Prețul acesteia este de 50 de lei. 

Cu prietenie,

Echipa „Povestea Leului Ra”

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.