CULTURA 16 iulie 2013

„Parfum de viaţă pe un tractor”

de Covasna Media | 798 vizualizări

parfum tractor

Premiera unei noi piese de „Teatru de cârciumă” la Huhuu

Vineri, de la ora 21:00, la Huhuu va avea loc premiera spectacolului de teatru „Parfum de viaţa pe un tractor”, o producţie a Asociaţiei Şpraiţ în colaborare Universitatea de Arte din Târgu-Mureş.

Spectacolul „Parfum de viaţă pe un tractor” se bazează pe textul Cristianei Keresztes cu acelaşi titlu, şi o are în distribuţie pe actriţa Fatma Mohamed în regia semnată de Eszter Kiss.

„Parfum de viață pe un tractor" vorbeşte despre un om deosebit – omul fericit; poate părea nebun, totuşi nu este… poate părea normal; oare cum este de fapt? Acest personaj anonim îşi deschide sufletul cu uşurinţă şi seninătate, în faţa unor străini – spectatorii – pe care, însă, pare să-i cunoască îndeaproape; îi descoperim puritatea, simplitatea şi intuiţia specifice unui copil, care pot fi privite ca demenţă la această femeie trecută deja prin viaţă; dar de ce proclamăm, de fapt, nebunia, când acest om obişnuit îşi trăieşte modesta viaţă în cel mai onorabil mod, preţuind fiecare clipă, împărtăşind bucuria de a trăi cu oricine e dispus să o primească şi iubind necondiţionat? Care e, de fapt, nebunul aici?” – spune Cristiana Keresztes în descrierea piesei.

Spectacolul este a doua producţie din cadrul programului „Teatru de cârciumă” iniţiat de Huhuu.

Intrarea se face de la ora 20 până la ora 20:45, după care se închid ușile. Preț 15 lei, din care 10 lei consumabil. Rezervări la 0732530793 sau în Huhuu, pe str. Ciucului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.