CULTURA 11 iunie 2019

„Oamenii dreptății” – proiecție de film și discuție liberă cu protagoniștii la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 761 vizualizări

Comunitatea Lideri pentru Justiție vă invită joi, 13 iunie, de la ora 19.00, la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe, pentru proiecția specială a filmului „Oamenii Dreptății. În dialog cu Liana Alexandru”.

Filmul OAMENII DREPTĂȚII arată fața umană a justiției prin intermediul a 13 profesioniști în drept - judecători, procurori, avocați, un notar și un ofițer de poliție. Prin subiectele atinse de Liana Alexandru, publicul află cum și-au ales profesia, cum arată o zi din viața lor personală și profesională, ce cazuri concrete le-au marcat cariera de până acum, care le sunt fundamentele morale și etice în procesul de luare a deciziilor, ce cred despre empatie, dreptate și adevăr, cum privesc schimbările legislative și presiunile asupra sistemului de justiție.

Proiecția va avea loc la Cinema Arta by Cityplex, din incinta Teatrului Andrei Mureșanu ( Strada Kőrösi Csoma Sándor 10 ) și va fi urmată de o discuție deschisă, alături de membri ai comunității Lideri pentru Justiție.  moderată de Marius Popa.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

(RO, 2019, 55 min, En sub, trailer @ Trailer OAMENII DREPTĂȚII. În dialog cu Liana Alexandru).

(Comunitatea Lideri pentru Justiție)

 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.