CULTURA 12 aprilie 2011

Mini spectacol la Clubul Elevilor din Întorsura Buzăului

de Andreea Dabija Kelemen | 507 vizualizări
La finele săptămânii trecute, Clubul Elevilor din Întorsura Buzăului în colaborare cu Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti a organizat un mini eveniment numit „În vizită la prieteni”. Spectacolul a durat mai bine de două ore, timp în care publicul a fost încântat atât de oaspeţii din Bucureşti cât şi de gazdele întorsurene. Grupul Youvenis a cântat câteva piese folk, cele mai multe din repertoriul Phoenix, a fost

La finele săptămânii trecute, Clubul Elevilor din Întorsura Buzăului în colaborare cu Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti a organizat un mini eveniment numit „În vizită la prieteni”.

Spectacolul a durat mai bine de două ore, timp în care publicul a fost încântat atât de oaspeţii din Bucureşti cât şi de gazdele întorsurene. Grupul Youvenis a cântat câteva piese folk, cele mai multe din repertoriul Phoenix, a fost prezent de asemenea ansamblul de muzică şi dansuri populare al Clubului Elevilor, numit „Mlădiţe româneşti”, extrem de apreciat şi îndelung aplaudat de cei prezenţi.

Cu toate că grupurile „Allegretto” şi „Românaşul” de la Palatul Copiilor nu au fost complete, o parte din membrii acestora aflându-se la ora actuală într-un turneu în Israel, acestea s-au descurcat de minune în formula redusă, încântând audienţa cu piese dintre cele mai frumoase, de la cele clasice, până la cele populare. Un moment remarcabil a fost acela în care Andreea Chira, din partea Palatului Copiilor, a cântat la nai, acompaniată de formaţia Youvenis, superba piesă „Ciocârlia”.

A doua zi, înainte ca elevii să plece înapoi spre Bucureşti, au fost duşi într-o scurtă excursie pentru a cunoaşte cât de puţin captivanta zonă a Buzaielor. Astfel au vizitat rezervaţia naturală „Valea Zimbrilor” din Vama Buzăului, Izvoarele Buzăului, Cascada „Urlătoare” şi multe altele.

„Eu consider acest eveniment un soi de schimb de experienţă între Clubul Elevilor întorsurean şi Palatul Naţional al Copiilor din capitală. Aşadar, vara aceasta sperăm să întoarcem vizita şi ne dorim ca experienţa să fie cel puţin la fel de plăcută şi interesantă ca cea de acum. Le mulţumesc celor de la Palatul Copiilor, dar şi profesorului organizator Alexandru Renga de la Clubul Elevilor, mereu implicat şi devotat... totul a ieşit excelent!”, a spus Dan Tohănean, unul dintre organizatorii evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.