SPORT 9 iunie 2011

AS Ciucaş, campioană judeţeană la fotbal

de Andreea Dabija Kelemen | 1273 vizualizări
Întorsurenii au câştigat seria judeţeană a Ligii a V-a Campionatului Judeţean de Fotbal Liga a V-a s-a încheiat la finele săptămânii trecute, la Feldioara, cu meciul dintre Asociaţia Sportiva Ciucaş Întorsura Buzăului şi Asociaţia Sportivă Spartacus Hăghig, în care scorul final a fost de 2-0 pentru întorsureni. Cele două goluri, marcate de Adrian şi Ionuţ Baciu, au fost decisive pentru clasamentul final, astfel Campionatul Judeţean de Fotbal Liga a V-a seniori a fost câştigat de AS Ciucaş

Întorsurenii au câştigat seria judeţeană a Ligii a V-a

Campionatului Judeţean de Fotbal Liga a V-a s-a încheiat la finele săptămânii trecute, la Feldioara, cu meciul dintre Asociaţia Sportiva Ciucaş Întorsura Buzăului şi Asociaţia Sportivă Spartacus Hăghig, în care scorul final a fost de 2-0 pentru întorsureni. Cele două goluri, marcate de Adrian şi Ionuţ Baciu, au fost decisive pentru clasamentul final, astfel Campionatul Judeţean de Fotbal Liga a V-a seniori a fost câştigat de AS Ciucaş Întorsura Buzăului.

Cupa, diplomele şi medaliile au fost decernate spre bucuria întregului lot întorsurean de către preşedintele Comisiei Judeţene pentru Fotbal, Veress Lóránt, şi şeful comisiei de disciplină.

În urma tuturor rezulatatelor obţinute de AS Ciucaş, echipa a promovat în Liga a IV-a, astfel încât vor juca în viitorul apropiat cu echipe precum Progresul Sita Buzăului, Oltul Coşeni, Stăruinţa Bodoc ş.a.m.d.

„Ne bucurăm pentru rezultate, acest eveniment s-a petrecut în primul rând datorită jucătorilor şi bineînţeles le dotorăm mii de mulţumiri celor care ne-au sprijinit financiar, Consiliul Local Întorsura Buzăului, Consiliul Judeţean, diverse firme locale, Ioan Leau, Nicolae Muntean, Sebastian Muntean, Bebe Sporea şi mulţi alţii care iubesc sportul şi au crezut în noi şi în proiectele noastre. Ca obiectiv în noua Ligă ne dorim să continuăm promovarea fotbalului adevărat, curat, fără incidente de niciun fel, de altfel dovada acestui lucru o face Cupa Fair Play, decernată echipei noastre anul trecut de către Comisia Judeţeană de Fotbal”, a spus antrenorul echipei întorsurene, Costel Iagăr.

De-a lungul timpului echipa din Întorsura a avut rezultate bune, cel mai remarcabil dintre ele fiind participarea în două campionate din Liga a III-a, în anul 1983. Formula actuală, echipele de juniori şi seniori ale Asociaţiei Sportive Ciucaş Întorsura Buzăului, a fost înfiinţată în urmă cu doi ani.

„În ceea ce priveşte echipele de juniori, vreau să menţionez că doritorii cei mici au constituit mereu echipe, chiar dacă activităţile seniorilor au fost întrerupte o perioadă bună. Ne mândrim şi ne-am mândrit întotdeauna cu micuţii fotbalişti, unii dintre ei sunt fantastici. Dorim să creştem copii sănătoşi, să modelăm caractere, iar în final să promovăm tinerii în eşaloanele superioare. De la noi au plecat fotbalişti la echipe precum F.C.M. Braşov sau Forex, chiar ultimul transfer a fost cel al lui Vlad Boricean de 12 ani, care joacă acum pentru F.C.M. Braşov. Personal am o satisfacţie imensă în ceea ce-l priveşte pe acest tânăr, despre care consider că este un real talent, o să mai auzim de el cu siguranţă!”, a adăugat antrenorul AS Ciucaş.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Szabo Imre, 7 februarie 2017
Buna ziua,vreau sa cumpar brelocuri si magneti de frigider cu sigla Dvs.Va rog sa-mi raspundeti cum se poate procura.Cu respect Szabo Imre
luca rică, 17 noiembrie 2011
Mă bucur că am făcut parte din echipa care a promovat în liga a IV.mulţumesc colegilor care au avut încredere în mine, antrenorului dar şi suporterilor care au fost alături de noi.şi să nu citeste integral
Primar_la_Hetea, 10 iunie 2011
E o rusine ca un municipiu resedinta de judet sa nu aiba o echipa cat de cat decenta !!! Felicitari AS Ciucas !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.