CULTURA 10 ianuarie 2019

Margaret Island și Heureka Pop Orchestra concertează la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 777 vizualizări

Concertul simfonic combină muzica pop acustică cu elemente de muzică populară

În premieră în Transilvania, trupa pop alternativă Margaret Island (HU) va cânta în colaborare cu Heureka Pop Orchestra din Budapesta, miercuri, 23 ianuarie, de la 19:00. Evenimentul va avea loc în sala mare a teatrului Tamási Áron, iar organizatorii evenimentului spun că evenimentul va fi unul de neuitat nu doar pentru tineri, ci pentru iubitorii de muzică pop acustică de toate vârstele.

Publicul va avea parte pe parcursul concertului de o selecție unică din piesele lor cunoscute, dar și din cele mai recente lansări ale anului 2018.

„Piesele lor combină muzica pop acustică cu elemente de muzică populară. Mulțumită muzicii sale pozitive și sincere, într-o perioadă scurtă de timp formația a devenit cunoscută cu piesa  lor „Ploaie” (Eső). După aceasta, muzica lor a devenit renumită, atât în străinătate, cât și în cluburi, festivaluri”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Nu e întâmplătoare prezența trupei în județul Covasna. Muzica lor este apreciată aici de un număr mare de fani.

 „Trupa Margaret Island este o trupă cu adevărat extraordinară. Ei reprezintă un stil de muzică iubit de tineret, dar eu consider că toate generațiile se pot regăsi în piesele lor. Pe lângă asta trupa se mândrește cu o solistă cu un timbru foarte deosebit și plăcut. Pe mine personal m-a încântat vestea că o să aibă concert la Sfântu Gheorghe mai ales că nu va fi un concert oarecare, ci un concert „simfonic remix” datorită faptului că vin însoțiți de o orchestră. Aștept cu nerăbdare acest concert!”, ne-a mărturisit o fană a trupei, Alice Colț.

Biletele se găsesc la Biroul de Organizare Evenimente Culturale de pe str. Piaţa Libertăţii nr. 1.

Prețul biletelor este de 50 de lei, iar elevii și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Kónya Ádám” în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.